İlkokulda Yabancı Dil Öğretimi

08 Kasım Çarşamba günü Yunus Emre Konferans Salonu'nda saat 09:30'da İngilizce Öğretmeni Damla Albay tarafından gerçekleştirilecek olan "İlkokulda Yabancı Dil Öğretimi" konulu seminerimize tüm öğrencilerimiz davetlidir.

Materyal Sunumları

Bölümümüz öğrencilerinin kendi yapmış oldukları materyalleri bölüm koridorumuzda sunduk. Tüm öğrencilerimizin beğenisine sunulan sergimiz içerisinde farklı yaş gruplarına ve farklı dil seviyelerini hedefleyen materyaller 2-6 Ocak 2023 tarihleri arasında gezilebilecek.

Sergimizden ufak bir kesit: https://youtube.com/shorts/jphrDygH_2s?feature=share

Bölüm Oryantasyonumuz

2019 Güz Döneminde bölümümüze yeni başlayan öğrencilerimiz için gerçekleştirdiğimiz bölüm oryantasyonumuza dekanımız Prof. Dr. Mustafa Arslan ve dekan yardımcımız Doç. Dr. Banu Yücel Toy hocalarımız da katıldılar.

PBL Performances of our Prep Students

Our Prep students will be performing some fictional short stories that they wrote for the Prep Project-Based Learning course on Wednesday (15/05) at 3pm. We would like you to join us at this wonderful event.

Oyun Zamanı

Günümüzde dil eğitiminde kullanılan Oyun, Oyunlaştırma ve Eğitsel Oyun Tasarımı'nı ele alacağımız etkinliğimiz 24 Nisan 2019, saat 13:00'te C205 nolu sınıfta. Herkesi bekleriz.