ING2170 Mesleki İngilizce Dersinin Silinmesi

2-3 ve 4. Sınıf Öğrencilerimizin Dikkatine,

OBS sisteminde Seçmeli 2 Ders Havuzunda görünen ING2170 Mesleki İngilizce dersi İngilizce Öğretmenliği lisans programına açık bir ders değildir. Bu dersi seçen öğrencilerimizin dersi silip yerine başka bir seçmeli ders alması gerekmektedir.

Bu dönem diğer fakültelerin açmış olduğu derslerden aşağıda kodu verilen dersler Seçmeli 2 dersi olarak bölümümüze açılmıştır:

1. MTF3372 Sosyal Medya Ağları ve Çeviri Hareketleri (Fen-Edebiyat Fakültesi, Fransızca Mütercim-Tercümanlık Bölümü)
  2. MTF4361 Uluslararası Kurumlarda Kurumsal Çeviri (Fen-Edebiyat Fakültesi, Fransızca Mütercim-Tercümanlık Bölümü)

Dersi alabilmeniz için ders seçimi ekranında ders kodu, birim ve programı görselde olduğu gibi seçmelisiniz.

ING2170 Mesleki İngilizce Dersinin Silinmesi