Dijital Materyal Tasarımcısı İngilizce Öğretmenleri

"Dijital Materyal Tasarımcısı İngilizce Öğretmenleri" Başlıklı TÜBİTAK Projesi Gerçekleştirildi

TÜBİTAK Bilim ve Toplum Programları Müdürlüğü tarafından  desteklenen 115B398 nolu “Dijital Materyal Tasarımcısı İngilizce Öğretmenleri” başlıklı proje 02.09.2015 /10.09.2015 tarihleri arasında Yıldız Teknik Üniversitesi Eğitim Fakültesi´nde yürütülmüştür. Yıldız Teknik Üniversitesi Eğitim Fakültesi ve Esenler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü´nce ortaklaşa gerçekleştirilen projenin yürütücülüğü Yabancı Diller Eğitimi Bölümü Öğretim Üyesi  Yrd. Doç. Dr. Ahmet BAŞAL tarafından yapılmıştır. Proje kapsamında, Esenler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü´ne bağlı okullarda görev yapan 25 İngilizce öğretmenine, dijital materyal tasarımı ve İngilizce derslerine teknoloji entegrasyonu  konusunda uygulamalı eğitimler verilmiştir. Öğretim üyemize ve proje ekibine çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.