NLP ile Yaşamda Ahenk Yaratmak

Eğitim Fakültesi 10. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında 10 Aralık 2013 tarihinde NLP Uzmanı Belgin Öğrek "NLP ile Yaşamda Ahenk Yaratmak" başlıklı bir seminer verdi. Etkinliğimize ait resimleri/videoları aşağıda bulabilirsiniz.

NLP ile Yaşamda Ahenk Yaratmak
Her insan mutlu ve başarılı olmayı hedefler. Arzu edilen bu sonuçlara ulaşmak ne istediğini bilmek,  dinamik ilişkiler kurmak, kişisel vizyon ve değerler doğrultusunda yaşamı anlamlı kılmak, ve tüm bunlar arasında ahenk yaratmaya bağlıdır. Ahenk, kişisel bütünlüğü sağlar, yaşam enerjisi ve motivasyonunu artırır. Bu seminerde  ilişkiler, Zihin- Beden ve Dil, iş ve özel yaşam alanları, hedef ve stratejiler arasında ahenk yaratmak konuları üzerinde durulacak ve pratik teknikler verilecektir.

Yer: Elektrik-Elektronik Fakültesi Konferans Salonu
Tarih: 10 Aralık 2013
Saat: 13:00-14:30

Belgin Öğrek, 1958 Samsun Anadolu Lisesi mezunudur. Yüksek öğrenimini  Hacettepe Üniversitesi İngiliz Dilbilimi, Yüksek Lisansını  Aydın Üniversitesi İşletme Yönetimi alanında tamamlamıştır. NLP Master Practitioner eğitimini 2000 yılında Leicester Centre NLP’de, Trainer eğitimini 2005 yılında Bristol John Seymour Associates’ te almıştır. 2000 yılında Amerikalı Klinik Psikolog Dr. Roger Callaghan okulundan onaylı “Düşünme Alanı Terapisi” Practitioner Sertifikası, 2006 yılında Harvard Üniversitesi Graduate School of Education’ dan Project Zero Eğitim sertifikası almıştır.

Yabancı Diller Bölüm Başkanı, Eğitim Koordinatörü, Yabancı Dil Programları Müfredat Geliştirme Koordinatörü, Okul Kurucusu, Okul Müdürü, Müdür Yardımcısı, Öğretmen Eğitmeni olarak eğitim dünyasının tüm kademelerinde yer almıştır.

Uluslararası "Beyin Haftası" Kutlama Komitesi üyesidir.  1997 yılından bu yana iş dünyası ve eğitim kurumlarında, Beyin Uyumlu Öğrenme, İletişim, Motivasyon, NLP ile  Bireysel ve Mesleki Gelişim konularında  seminerler vermektedir.